Képzőművészet
Képzőművészet

Nyitott műtermi alkotás

A rendezvény 3 napján betekintést nyerhet az ide látogató a helyi művészek „kihelyezett” műtermeibe, amelynek házigazdája Papp Norbert festőművész. Papp Norbert munkásságara főként a festmény alapú tusgrafikák készítése jellemző, amelyek hétköznapi//mindennapi témákból merítkeznek, szürreális víziókkal fűszerezve. A festészet mellett illusztrációkkal és homokanimációkkal is foglalkozik.

További alkotók: Dubi Árpád, Hargitai Beáta, Kurcsics László, Német Hajnal Auróra, Malasits Zsolt, Sándor József Péter, Sáli Levente, Péter András László és Wéber Andrea

Művészet a szabadban

Festés és rajzolás a #festek Művészeti Stúdió (Győr) vezetésével
A #festek egy olyan művészeti stúdió, mely széleskörű kreatív programokat kínál a művészetekre nyitott és a szórakozni vágyók számára.

Mi nem csupán egy élményfestő stúdió vagyunk. Mi vagyunk az egyetlen olyan Művészeti Stúdió az országban, akik elsőként ismertetik meg a vendégeiket más kulturális képzéssel is, mint például: selyemsál festés, pirográfia és egyéb workshopok.

Vendégeink képzett instruktorok irányításával alkothatnak. Eseményeinken való részvételhez nincs szükség semmilyen előképzettségre. 

Hagyj nyomot!

közösségi festés

Helyszín: Radó-sziget 

Gyere, rajzolj, fess és hagyj nyomot Győr legújabb rendezvényén, a 31!-en.  

 

Hömpölygő folyam – interaktív kiállítás a víz, a folyók témakörében

KINOPTIKA -> moarén alapuló optikai művészet, melynek „megmozdulásához” a néző aktivitására van szükség

Délibáb – térbeli festmény

Különböző nagyságú geometrikus testek (hasábok) egymástól bizonyos távolságra a térben elhelyezve, amelyeken az elhelyezett képi elemek egy bizonyos pontból szemlélve állnak össze egy nonfiguratív képpé.

Téma: Győr, a folyók városa 

IMG_3875

Homokanimáció

A homokfestés látványos képzőművészeti irányzat. A közönség szeme láttára épülnek fel a képek. A kivetített, élő alkotás zenére készül, amivel összefonódva ad a műsor kerek egészet. Papp Norbert improvizatív, folyamatosan átalakuló homokképei ámulatba ejtőek.
Close Menu