Folyók
Folyók

2018. július 27. 18:00​
Győr csodái – 31! módra

Ismerkedjen Győr csodáival egy tematikus városnéző sétán ingyenesen! Ha a művészetek és a régmúlt színes történetei iránt érdeklődik és idegenvezetővel szeretne részese lenni egy új fesztivál kezdetének, érkezzünk együtt a szerelmesek szigetére.
Indulás: Széchenyi tér, Mária-oszlop
Idegenvezető: Csobayné Pintér Éva, a Gyere Győrbe Tematikus városnézések és élményséták idegenvezetője

2018. július 28. 9:30 3 folyó, 1 sziget, fesztiválhangulatú hajózás a folyók városában

Győr a folyók városa. Győződjön meg velünk erről egy kellemes, hangulatos hajós városnézésen, ahol megismerkedhet Győr egy másik arcával, látképével egy más nézőpontból és sok-sok történettel.  „Új utak, új élmények” várják! Meglepetésről is gondoskodunk!

Indulás: Dunakapu tér, Pulzus
Idegenvezető: Csobayné Pintér Éva, a Gyere Győrbe Tematikus városnézések és élményséták idegenvezetője
Részvételi díj: 3.500,- Ft, 10 éves korig 2.500,- Ft
A részvételhez előzetes bejelentkezés, helyfoglalás szükséges: idegenvezetes.gyor@gmail.com

Győr 31 – 3 folyó 1 sziget, Borhajó Győr szívében!

Győr legújabb rendezvényén, a Radó – szigeten és a Rába parton igazi különlegesség vár a bor és kultúra szerelmeseire.  Pannonhalma legjobb borászatai mutatkoznak be és rendhagyó módon egész hétvégére elfoglalják Győr szívét.

A sokszínű programok mellé a Borháló csapata is meglepetéssel készül, ezzel is  támogatni kívánja és szívügyének tekinti a Pannonhalmi Borvidék minél szélesebb körben való megismertetését . A Radó sziget végétől a hétvégén háromszor is kifut a borhajó!

A Borháló Borhajó július 28.-án szombaton este 18-kor, 20-kor és július 29.-én vasárnap este 18-kor indul, a rendezvényen részt vevő hat pannonhalmi borászat egy-egy kiváló borával. A borok mellé pogácsát, ásványvizet kínálunk, a jó hangulatról a borok mellet Nagy Róbert előadása gondoskodik. A hajózás időtartama kb. 1,5 óra.

Részvételi díj: 6000 Ft/fő

Jegyek elővételben kaphatóak a Borháló győri üzletében (Győr, Pálffy u.3.)

Mindenkit Szeretettel Vár a Borháló Csapata!