Csillagom Koncert
A formáció a 31! rendezvényen július 29-én, vasárnap 18:00-kor lép fel a Radó-szigeten,

Csillagom Koncert

Különleges zenei élményre hív mindenkit, egy mesés utazásra, ahol találkozik a vers és a zene, hegedű és ének, összefonódva a folk és beatbox csodájával. Mókus a legkedvesebb magyar költeményeket bújtatja újfajta köntösbe, amiben kitűnő partnere Jammal, eképpen két looperrel újragondolva adják elő eleink gondolatait.

Mókus a hazai zenei paletta üde színfoltja. Zeneszerzői munkássága mellett folyamatosan koncertezik itthon és külföldön egyaránt, nagyzenekaros turnéban mutatja be Vidróczki című etnoszimfonikus darabját szerte az országban, a Szirtes Quintettel mesebeli helyekhez nyújtanak csodás muzsikát, s emellett – most is, mint mindig – új utakon jár és nem fél a mai modern zenei vívmányokat ötvözni a benne rejlő népek dallamaival.

A Csillagom SÓ kétszereplős előadás, amelyben mindenkinek több szerep jut: Edina hegedül, énekel és looperezik, társa pedig, Jammal, aki magában hordozza a végtelen zenét, beatboxol, rengeteg kütyüvel, szerkentyűvel, ketyerével, masinával machinál.

A zenei élmény folyamatosan épül, frissül, és a helyzet határozza meg az alapokat, amit a két zeneszerző fon tovább, végtelen körökbe – hipnotikusan elvarázsolva a hallgatót – hol versekkel, költeményekkel, máskor pedig a népzene elemi erejével.

A formáció a 31! rendezvényen július 29-én, vasárnap 18:00-kor lép fel a Radó-szigeten.